» tisdag den 14 maj

Har haft en riktigt lång och tråkig dag i skolan och efter åkte jag upp på stan och hämtade ut biobiljetter till mig och Emma. Resten av kvällen tänker jag bara ligga och kolla på Gossip Girl och äta massa gott, jag hoppas också att jag får upp lite bilder på vad jag köpte i Stockholm imorgon!
Tills dess, puss!

» †††

Hej på er!
De senaste dagarna jag har vart ledig har jag hunnit med så mycket och det har varit så kul, i onsdag åkte jag till stcokholm och sen på kvällen gick vi på One Direction som var grymt bra och så fint, vi sov kvar i Stockholm och dagen efter gick vi på stan och fick med mig lite fina saker hem. Fredags hade jag och min pojkvän 10 månader och det firades med bio och efter det hem till pappa.
Är själv nu och ska sätta på en film, fixa ansiktsmask, smörja in benen och måla naglarna, lite söndagsmys med mig själv!
 

» Stockholm

Om ungefär 20 minuter så är jag påväg till Stockholm och ikväll är det One direction, ska bli så himla kul! Stannar också hos pappa till på söndag och på fredag ska jag, robban och några till på bio, hoppas bara allt blir som väntat.
Ta hand om er, puss♥
 

» † † †

Efter en jättelång paus så är jag nu tillbaka. Vill också säga att vore det inte för Hanna som fixade designen så hade jag inte börjat igen, så tack!
Kom just in från en ganska lång och väldigt skön promenad med mamma och nu väntas kycklingsallad.