» söndag den 16 juni

från i somras
I tisdags var jag och min klass ute och nattvandrade, kanske inte det roligaste jag gjort men helt okej var det. Vi gick ungefär 5 km och stannade sen för att grilla lite, vid halv 5 gick vi och fågelskådade i någon timme, när vi var klara med det gjorde vi lite varm oboy och sen var klockan nästan halv 7 och vi fick åka hem. Var helt slut när vi åkte hem, gick och la mig direkt när jag kom hem och vaknade vid 3.
Dagen efter fick vi sommarlov och spenderade kvällen med min pojkvän! Är just nu hos pappa, har tappat rösten helt och är jätteförkyld, ingen bra start på sommarlovet..
 

» nattvandring

Vid halv tolv så kommer julia och några fler och hämtar upp mig för att åka till sörön och nattvandra med klassen hela natten, kommer säkert börja regna, vara miljontals med mygg och hur kallt som helst! Det blir nog roligt iallafall får vi hoppas, puss sålänge! 
 

» GOSSIP GIRL

ligger i sängen och ska titta på gossip girl, har verkligen ingen motivation till någonting just nu men ska försöka komma igång här nu! Inte jättemånga dagar kvar till sommarlov nu heller!